Traži  
  26. rujan 2022.      Kontakt ..:: Društveni poslovi » Javni programi » Vijeće udruga ::..   Prijava  

 Vijeće udruga Grada Omiša Minimiziraj  Ispis   

5.12.2010

Povodom 5. prosinca 2010. godine MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA Vijeće udruga Grada Omiša izdalo je svoj bilten
20/02/2009
Vodič Vijeća udruga Grada Omiša

Ovih dana široj javnosti je dostupan Vodič Vijeća udruga Grada Omiša. Brošurom se želi upoznati građane s vrijednostima volontiranja kako u svrhu korištenja usluga koje nude volonterske udruge tako i da bi se izazvala znatiželja budućih volontera. Sada se na jednom mjestu može izvršiti kratak uvid u vizije, misije i ciljeve te kapacitete dijela organizacija civilnog društva koje djeluju u socijalnim, humanitarnim, edukativnim, ekološkim i drugim društvenim aktivnostima u našoj zajednici.
PDF ( 1,18 MB )
18/04/2008

Sporazum o suradnji s nevladinim organizacijama

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša je na inicijativu Vijeća udruga Grada Omiša, a u želji jačanja kapaciteta nevladinih organizacija radi realizacije zajedničkih kapitalnih projekata na lokalnoj razini, donijelo i zaključilo Sporazum o suradnji Grada Omiša s nevladinim, neprofitnim sektorom ...

06/03/2008

Osnivačkom skupštinom na kojoj je dana 06.ožujka 2008.g. osnovano Vijeće udruga Grada Omiša dovršen je Program jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva na lokalnoj razini (CARDS 2003) i realizirana Povelja o utemeljenju Vijeća udruga Grada Omiša koju su omiške udruge incijatori svečano donijele 05.studenog 2007.g. U ovo interesno udruženje uključile su se udruge s djelatnostima registriranim na području Grada Omiša, a koje se zauzimaju za zaštitu ljudskih prava i sloboda te imaju ekološke, humanitarne, informacijske, nacionalne, pronatalitetne, prosvjetne, socijalne, strukovne, zdravstvene, znanstvene i slične ciljeve i uvjerenja.
Pozivaju se sve zainteresirane udruge da pristupe Vijeću.

Povelja Statut Pravilnik Pristupnica

   Minimiziraj   
Naslovnica   Službene stranice Grada Omiša    Kontakt Vrh stranice