Traži  
  3. prosinac 2021.      Kontakt ..:: Društveni poslovi » Gospodarstvo » Turizam ::..   Prijava  

 Turizam Minimiziraj

 Ispis   
31.1.2019

Odluka o visini paušalnog poreza na dohodak za djelatnost iznajmljivanja i organiziranja smještaja u turizmu…

Odluka ...
17.1.2019

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Na temelju odredbi članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, broj: 25/13, 85/15) nacrt prijedloga Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak djelatnosti iznajmljivanja i organiziranja smještaja u turizmu javno se objavljuje na internetskim stranicama Grada Omiša radi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.
Rok za očitovanje zainteresirane javnosti je do 24.siječnja 2019.g. u 12,00 sati na obrascu iz priloga.

Obrazac
Nacrt Odluke s obrazloženjem
13/03/2009

Prijedlog smjernica za pripremu turističke sezone 2009.g.

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša donijelo je osnovne smjernice za pripremu turističke sezone 2009.g. kojima se zalaže za jačanje suradnje javnog i gospodarskog sektora na poboljšanju turističke ponude .
27/02/2009
Ministarstvo turizma je pored tekućih programa kao što su: Razvoj turizma na selu, Program kreditiranja malog obiteljskog poduzetništva u turizmu i Pod stoljetnim krovovima, nedavno objavilo i više novih otvorenih javnih poziva radi kandidiranja projekata za dodjelu državnih potpora i bespovratnih financijskih poticaja u turizmu. Rokovi za prijave po tim pozivima su najkasnije do 30.rujna 2009.g. Detalje se može vidjeti na stranicama ministarstva ...
21/10/2008

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske objavilo je još novih javnih poziva za potpore u turizmu. Rokovi za prijave su do 15. odnosno 28. studenog 2008.g.
Javni pozivi mogu se vidjeti na web stranicama ministarstva ....
03/10/2008

Ministarstvo turizma objavilo je nove javne pozive za sufinanciranje poticanja osnivanja poslovno interesnih udruženja (klastera) za potrebe turizma, kao i za dodjelu državnih potpora male vrijednosti programima i projektima za unapređenje kvalitete ugostiteljske industrije te javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih poticaja manifestacijama i drugim promotivnim aktivnostima u funkciji razvoja turizma u 2008. godini.

Manifestacije u turizmu: Otvoreni javni poziv i Zahtjev
Otvoreni javni pozivi : Klasteri u turizmu i Ugostiteljstvo
26/02/2008
 
Bespovratne donacije u turizmu
 
Hrvatska turistička zajednica objavila je javni poziv za dodjelu bespovratnih donacija za poticanje turističkog razvitka. Korisnici donacija mogu biti sve pravne i fizičke osobe čiji je projekt u skladu s kriterijima. Prioritetni su projekti i manifestacije koji će podizati razinu promocije hrvatskog turizma, doprinijeti produženju turističke sezone i unaprijediti turistički proizvod . Više o uvjetima na stranicama www.htz.hr

20/02/2008

Kreditiranje u turizmu

Ministarstvo turizma ima dvije osobito aktualne kreditne linije:
1. Program kreditiranja malog obiteljskog poduzetništva u turizmu „POTICAJ ZA USPJEH“
2. Program kreditiranja seoskog turizma „RAZVOJ TURIZMA NA SELU“ 
Više na stranicama www.mint.hr   

   Minimiziraj

 Ispis   
Naslovnica   Službene stranice Grada Omiša    Kontakt Vrh stranice