Traži  
  23. rujan 2020.      Kontakt ..:: Društveni poslovi » Javni programi » Vijeće udruga ::..   Prijava  

 Vijeće udruga Grada Omiša Minimiziraj  Ispis   

5.12.2010

Povodom 5. prosinca 2010. godine MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA Vijeće udruga Grada Omiša izdalo je svoj bilten
20/02/2009
Vodič Vijeća udruga Grada Omiša

Ovih dana široj javnosti je dostupan Vodič Vijeća udruga Grada Omiša. Brošurom se želi upoznati građane s vrijednostima volontiranja kako u svrhu korištenja usluga koje nude volonterske udruge tako i da bi se izazvala znatiželja budućih volontera. Sada se na jednom mjestu može izvršiti kratak uvid u vizije, misije i ciljeve te kapacitete dijela organizacija civilnog društva koje djeluju u socijalnim, humanitarnim, edukativnim, ekološkim i drugim društvenim aktivnostima u našoj zajednici.
PDF ( 1,18 MB )
18/04/2008

Sporazum o suradnji s nevladinim organizacijama

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša je na inicijativu Vijeća udruga Grada Omiša, a u želji jačanja kapaciteta nevladinih organizacija radi realizacije zajedničkih kapitalnih projekata na lokalnoj razini, donijelo i zaključilo Sporazum o suradnji Grada Omiša s nevladinim, neprofitnim sektorom ...

06/03/2008

Osnivačkom skupštinom na kojoj je dana 06.ožujka 2008.g. osnovano Vijeće udruga Grada Omiša dovršen je Program jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva na lokalnoj razini (CARDS 2003) i realizirana Povelja o utemeljenju Vijeća udruga Grada Omiša koju su omiške udruge incijatori svečano donijele 05.studenog 2007.g. U ovo interesno udruženje uključile su se udruge s djelatnostima registriranim na području Grada Omiša, a koje se zauzimaju za zaštitu ljudskih prava i sloboda te imaju ekološke, humanitarne, informacijske, nacionalne, pronatalitetne, prosvjetne, socijalne, strukovne, zdravstvene, znanstvene i slične ciljeve i uvjerenja.
Pozivaju se sve zainteresirane udruge da pristupe Vijeću.

Povelja Statut Pravilnik Pristupnica

   Minimiziraj   


glasnik
Gradski porezi
Prostorni plan Grada Omiša
Legalizacija
Javna nabava
Ugovori Grada Omiša
Natječaji
Pomorsko dobro
Razvojni projekti
Pravo na pristup informacijama
Zakoni i propisi koji se odnose na područje Grada Omiša
Povjerenstvo za ravnopravnost spolova
Grad prijatelj djece
peovica.hr
albumi
Udruge
Pjesme
Naslovnica   Službene stranice Grada Omiša    Kontakt Vrh stranice